Etiket arşivi: Beylikdüzü Halı Yıkama Sık sorular

Beylikdüzü Halı Yıkama Sık Sorulan Sorular

Beylikdüzü halı yıkama fabrikası olarak siz değerli müşterilerimizin sık sık sorduğu soruların tamamını cevaplamak amacı içindeyiz. Konumuz içerisinde merak ettiğiniz tüm sorularının cevaplarını bula bileceğinizi umuyoruz.

Beylikdüzü Halı Yıkama Fabrikası Sık Sorulan Sorular

Beylikdüzü Halı Yıkama Fabrikası Sık Sorulan Sorular

  1. Halı Yıkama Fiyatlarınız nedir? Cevap : Halı yıkama fiyatlarımız halı çeşitlerine göre farklılık göstermektedir. En çok evlerinizde olan halı türlerinin fiyatları ise, makine halısı metre kare 4 tl , Shaggy  ve Makine Yün Halısının metre karesi 6 tl’ir. Bütün halı fiyatlarımızı öğrenmek için halı yıkama fiyat listemizi tıklayınız.
  2. Servis Hizmetiniz Var mı ? Cevap : Halılarınız evinizden teslim alıp sonrasında tekrardan teslim ederken ücretsiz servisimiz sizlere en iyi hizmeti sağlamaktadır.
  3. Halı Yıkamayı Makine ile mi yapıyoruz? Cevap : Halı yıkama sistemimiz tamamen makine ile yapılmaktadır. Öncelikle özel makinemiz ile halılarınızın toz alma işlemi gerçekleştiriliyor. Sonrasında 8 fırçalı makinemiz ile halılarınız yıkanıyor ve sıkılma işlemi gerçekleştiriliyor. Son olarak özel kurutma makinemiz ile halılarınız kurutulup özel alanımızda belirli bir süre bekletilip havalandırıldıktan sonra paketlenerek tarafınız aranarak istemiş olduğunuz saatler içerisinde sizlere ücretsiz servisimiz ile teslim edilmektedir.
  4. Kaç Yıllık Firmasınız? Cevap : 10 yıldır halı yıkama konusunda hizmet vermekteyiz. Bir çok problemli halı ile uğraştığımız için karşımıza çıkacak bir çok sorunu olağan ibr şekilde çöze bilmekteyiz.
  5. Halı Yıkamada Garanti Veriyor musunuz? Cevap : Beylikdüzü halı yıkama fabrikası olarak vermiş olduğumuz hizmette garanti vermekteyiz. Müşteri memnuniyetinin ticari kardan çok daha önemli olduğunu kabul gören bir firma olarak sizlerin memnuniyeti konusunda hassasiyetimiz çok fazladır.
  6. Beylikdüzü Halı Yıkama Fabrikası Çalışma Saatleri Nedir? Cevap :  Halı yıkama fabrikamız 7 gün pazar dahil açıktır. Servis saatlerimiz 08:00 ile 22:00 arasında devam etmektedir.
  7. Sizleri bilgi ve halı yıkama talebi için hangi saatlerde araya biliriz? Cevap : Müşteri destek hattımız 7/24 aktiftir. Bizleri 0212 909 32 64 nolu telefonlarımızdan 7/24 istediğiniz saate araya bilir. Bilgi ve talepte buluna bilirsiniz. Ayrıca whatsapp numaramız 0545 718 15 25 ile bizlere hem arayarak hemde whatsapp’dan ulaşa bilirsiniz.
  8. Halı Yıkama Ücretlerini Ne zaman alıyorsunuz? Cevap : Halı yıkama ücretlerini halılarınız yıkayıp sizlere teslim edildikten sonra kontrol edip ödemesini yapıyorsunuz. Halılarınızı evinizden alırken ne kadar ödeme yapmanız gerektiği sizlere bildirilecektir.

Beyliküzü halı yıkama olarak sizlerden gelen sorulara cevap verdik. Ve gelen farklı sorularınıza göre konumuz güncellenmeye devam edecektir.